Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Heineken

20 november 2015
241 Views

Koersdoel naar 83,00 euro.

Credit Suisse heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 81,00 naar 83,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

 

Analisten van de Zwitserse zakenbank verhoogden de taxaties voor 2016 en 2017 met 3 procent vanwege de recente bewegingen op de valutamarkten.

 

Verder stelden de analisten dat de Americas, goed voor een kwart van de winst van Heineken, op korte termijn de beste vooruitzichten genieten. Enerzijds dankzij de premiumstrategie met het merk Heineken van de Amsterdamse brouwer en anderzijds door de “robuuste” consumentenmarkt in Mexico, de grootste markt van Heineken. Ook de aanhoudende dubbelcijferige groei in Brazilië was een positieve verrassing, gezien de “verslechterende” economie. In Brazilië heeft Heineken een relatief klein marktaandeel.

 

Op een vlak Damrak won Heineken 0,4 procent op 85,55 euro.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Leave A Comment