shutterstock_306005444

Beursblik: Nomura verlaagt koersdoel ING Groep

9 oktober 2015
575 Views

Koersdoel naar 16,40 euro.

Nomura heeft vrijdag het koersdoel voor ING Groep verlaagd van 17,00 naar 16,40 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

 

De analisten van de Japanse zakenbank voorzien een “solide” derde kwartaal voor ING, maar toonden minder vertrouwen in de capaciteit van het management van de bank om kapitaal terug te laten vloeien naar de aandeelhouders. Volgens Nomura valt dit onder meer te wijten aan onzekerheid in verband met toezichthouders.

 

De marktvorser hield evenwel vast aan de koopaanbeveling, gelet op het “superieure” dividendrendement van naar verwachting 6 procent in het lopende boekjaar en de relatief sterke kapitaalpositie van ING vergeleken met andere banken in de eurozone.

 

Het aandeel ING Groep sloot donderdag op een iets hoger Damrak 1,9 procent lager op 12,86 euro.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Leave A Comment