shutterstock_122889364

SNS Securities verlaagt koersdoel ASMI

11 augustus 2015
482 Views

Koersdoel naar 50,00 euro.

SNS Securities heeft dinsdag het koersdoel voor ASM International verlaagd van 52,00 naar 50,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

 

Analist Edwin de Jong voorziet dat de berichtgeving over ASMI de komende tijd vermoedelijk niet goed zal zijn. Desalniettemin is de analist overtuigd van de groeipotentie van de toeleverancier aan de halfgeleiderindustrie in de komende jaren. Aanjager daarbij is de nieuwe technologie voor atomic layer deposition.

 

Terwijl De Jong de omzettaxaties voor dit jaar en volgend jaar voor ASMI met respectievelijk 4 en 6 procent verhoogde, verlaagde de analist juist de winstramingen voor deze twee jaar met 19 en 5 procent. Op basis van deze ramingen is de waardering van het aandeel ASMI volgens De Jong laag.

 

Op een licht lager Damrak won ASMI dinsdag 0,1 procent op 37,13 euro.

 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Leave A Comment