Beursblik: sterke volumes op Euronext in december

5 januari 2018
464 Views

Beursgangen ogen netjes volgens ING.

(ABM FN-Dow Jones) Euronext heeft in december met de behaalde volumes in contante effecten en derivaten de verwachtingen overtroffen. Dit stelde ING vrijdag naar aanleiding de kwartaalrapportage van de Europese beursorganisatie.

Analist Rosine van Velzen noemde daarnaast de score van zeven beursgangen in de vierde kwartaal met 634 miljoen euro aan vers kapitaal netjes. De handel in valuta viel Van Velzen evenwel iets tegen. De zwakkere dollar is daarbij geen steuntje in de rug, aldus ING. Hierdoor kan de omzet van FastMatch in het vierde kwartaal wel eens lager uitvallen dan voorzien.

De analist merkte op dat de volumes in de maanden november en december voor het toch al sterke jaar 2017 “de kers op de taart” waren.

ING houdt op Euronext een koopadvies met een koersdoel van 55,00 euro. Op een groen Damrak noteerde het aandeel vrijdag 0,4 procent hoger op 52,75 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Leave A Comment