Curetis boekt vorderingen bij Amerikaanse FDA

8 januari 2018
176 Views

Betreft evaluatie systeem en cartridge voor diagnose infecties lagere luchtwegen.

(ABM FN-Dow Jones) Curetis en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) hebben in het afgelopen vierde kwartaal overeenstemming bereikt over een reeks voorwaarden waaraan het Duitse diagnostische bedrijf moet voldoen om een evaluatie door de Amerikaanse toezichthouder te kunnen voltooien en rekent op korte termijn op een besluit. Dit meldde Curetis, dat genoteerd is op het Amsterdamse Damrak en in Brussel, maandag voorbeurs.

De FDA-evalutatie betreft de beoordeling van het Unyvero-systeem en LRT-cartridges voor de diagnose van infecties van de lagere luchtwegen voor toelating op de Amerikaanse markt.

Overeenstemming werd reeds bereikt over de wijze waarop de resultaten aangeleverd moeten worden, de inhoud van de disclaimer en de etikettering, zoals de bijsluiter en het handboek.

Het aandeel Curetis sloot vrijdag 0,8 procent hoger op 3,91 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Leave A Comment